[Concurs]AXN Romania – Sherlock & Elementary

Avem revenit dupa atata amar de vreme cu un concurs. Multumim AXN Romania si in caz ca nu ati aflat pana acum, in seara aceasta avem episoade noi din Sherlock si Elementary.

 • Sherlock, sezonul 4, din 27 martie, de la 21:00

Mult așteptatul sezon patru al seriei Sherlock vine pe AXN din 27 martie, cu răspunsuri îndelung căutate. Cine este, de fapt, soția lui John Watson și ce rol joacă ea în viața soțului său, dar și a prietenului acestuia? În primul dintre cele trei episoade ale noului sezon, Sherlock investighează moartea misterioasă a unui tânăr. Cazul îl conduce către un alt mister, atunci când o sculptură aflată în posesia tatălui victimei se sparge. Odată cu aceasta, ies la iveală multe secrete.

Cu: Benedict Cumberbatch, Martin Freeman, Mark Gatiss

Picture shows: D.I. Lestrade (RUPERT GRAVES), Mary Watson (AMANDA ABBINGTON), John Watson (MARTIN FREEMAN), Mrs Hudson (UNA STUBBS), Mycroft Holmes (MARK GATISS), Sherlock Holmes (BENEDICT CUMBERBATCH) and Molly Hooper (LOUISE BREALEY).
 • Sherlock Holmes și Dr. Watson/ Elementary, sezonul 5, din 27 martie, de la 23:00

Noul sezon din Sherlock Holmes și Dr. Watson începe exploziv! O explozie mortală îi aduce pe Sherlock și Dr. Watson la fața locului, unde Sherlock observă o persoană ciudată și începe să o urmărească, dar lasă în urmă o amprentă. Ce secrete ascunde amprenta și cum se leagă de explozii? Aflați luni, 27 martie, de la 23:00.

Cu: Jonny Lee Miller, Lucy Liu

Ne luam cu vorba si cu entuziasmul si uitam de concurs.

Ce puteti castiga?

Punem la bataie 3 binocluri  – sa fim in stil cu Sherlock.

Ce trebuie sa faceti voi?

Sa ne convingeti ca sunteti fani adevarati Sherlock…sau Elementary.

Vrem sa stim care dintre cei doi Sherlocks – varianta Benedict Cumberbatch sau varianta Jonny Lee Miller – este preferatul vostru si de ce?

Vrem o poveste din partea voastra si cele mai bune comentarii vor fi desemnate castigatoare.

Aveti timp sa ne convingeti pana pe 3 aprilie 2017, ora 20:00 cand spunem stop joc.

Succes!

UPDATE/3 aprilie 2017: Castigatorii sunt: Sipoteanu Andreea, LauraM si Stefan C. 

 

5 thoughts on “[Concurs]AXN Romania – Sherlock & Elementary

 1. Amandoi imi sunt la fel de dragi. Sa va spun si de ce:
  Sherlock Holmes si Dr.Watson se duc cu cortul pe munte si adorm. Cateva ore mai tarziu, Holmes il trezeste pe bunul sau prieten. Watson, uita-te pe cer si spune-mi ce vezi. Watson raspunde: Vad milioane de stele. Si ce-ti indica acest fapt? Watson se gandeste o clipa. Astronomic vorbind, imi indica faptul ca exista milioane de galaxii si, potential, miliarde de planete. Astrologic vorbind, imi indica faptul ca Saturn este in Leu. Din punct de vedere temporal, este aproape trei si un sfert. Teologic, este evident ca Domnul este atotputernic si noi suntem mici si nesemnificativi. Meteorologic vorbind, se pare ca vom avea parte de o zi frumoasa maine. Ce iti indica tie acest fapt? Holmes ramane tacut un moment, apoi spune Watson, idiotule, cineva ne-a furat cortul !

  Cum sa nu ii adori? 😀

 2. Dintre cei doi Sherlocks – varianta Benedict Cumberbatch sau varianta Jonny Lee Miller, preferatul meu este: Jonny Lee Miller, mi se pare ca i se potriveste mai bine rolul.

 3. Benedict Cumberbatch este personajul meu preferat, deoarece este carismatic si ambitios. Un alt aspect laudabil: este de peste 12 ani impreuna cu actrita Olivia Poulet, pe care a cunoscut-o in timpul facultatii. Mai mult de atat,
  este implicat in diverse proiecte umanitare, si este ambasador al The Prince’s Trust, fundatie infiintata de Printul Charles.
  Dar peste toate, farmecul si talentul lui remercabil, ca actor, il fac sa fie actorul meu preferat!

 4. Am vazut destule episoade din Sherlock si din Elementary incat sa pot spune ca prefer varianta Benedict Cumberbatch.
  Decizia mea probabil se bazeaza si pe faptul ca imi place mai mult cum e prezentat Sherlock in serialul cu Benedict Cumberbatch decat in Elementary.
  Sherlock portretizat de catre Benedict Cumberbatch are adesea replici scurte si puternice, unele cu un umor aparte, felul lui de a fi este tipic britanic cu putin interes asupra interactiunilor dintre oameni.. Mai este foarte tare si chimia puternica dintre Benedict Cumberbatch si Martin Freeman care trebuie luata in calcul.
  In plus, normal ca imi place un serial cu actiunea in Londra, acolo unde trebuie sa fie, nu in NY, si un serial care parca ramane mai aproape de un Sherlock clasic (de exemplu nu mi-a placut ca in Elementary Sherlock este interesat de femei si sex, in povestile originale el nefiind interesat de aceste lucruri).

 5. Imi place mai mult varianta Jonny Lee Miller in special pentru ca iese din stereotipuri, Holmes fiind mai altfel decat cel clasic. Este foarte interesant si faptul ca Watson este o femeie si actiunea are loc in NY.
  Elementary are mai multe episoade si desi multe se invart in jurul lui Holmes si celelalte personaje primesc destula atentie.
  Varianta Jonny Lee Miller este si ceva mai umana spre deosebire de varianta Benedict Cumberbatch. De exemplu Sherlock interpretat de catre Benedict Cumberbatch este un geniu fiind foarte usor pentru el sa se prinda de diferite chestii, pe cand cel interpretat de Jonny Lee Miller este doar foarte istet, dar si pare ca si munceste un pic pentru ceea ce face, fiind astfel mai usor sa te identifici cu el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *