Cum îmi scad glicemia repede?

0
2071
Cum îmi scad glicemia repede

Doar cum stiu Dacă am diabet medicul dumneavoastră s-ar putea presupune că aveți diabet zaharat dacă aveți unele elemente pericol pentru diabet zaharat probleme, sau dacă aveți un grad ridicat de zahăr din sânge în urină de zahăr din sânge de asemenea, numit de glucoza din sange niveluri ar putea fi ridicate dacă pancreatic este generatoare de puțin sau deloc insulina diabet zaharat, sau dacă organismul nu răspunde de obicei la insulină diabet de tip 2, problem obținerea identificate începe cu unul dintre cele 3 teste.

în multe cazuri, medicul dumneavoastră va dori cu siguranță pentru a duplica un examen, care este mare, în scopul de a confirma diagnosticul medical un post de zahăr de examinare este un test de sânge de zahăr de grade luate în dimineața, înainte de fapt ați mâncat. Un grad de 126 mg/dL sau mai mare poate sugera că aveți diabet zaharat un oral de zahăr toleranță de examinare (OGTT) implică consuma o băutură, inclusiv glucoza, și apoi, având nivelurile de glucoză din sânge verificat la fiecare 30-60 de minute pentru ca mai mult de 3 ore.

Dacă glucoza grad este de sau mai mare de,

Dacă glucoza grad este de sau mai mare de,După care ai putea avea diabet la test A1c este un simplu test de sânge care arată mediu de zahar din sange de grade pentru 2-3 luni anterioare. O A1c nivelul de 6.5% sau mai mare poate implica aveți diabet zaharat medicul dumneavoastră vă poate recomanda în plus, un purtător de zinc 8 autoanticorpi (ZnT8Ab) de testare acest sânge de examinare, împreună cu alte informații și, de asemenea, rezultatele testelor poate ajuta să stabilească dacă o persoană are diabet zaharat de, mai degrabă decât un fel suplimentar.

Scopul de a avea ZnT8Ab de examinare este un timp și diagnostic medical precis, care poate provoca în timp util terapie care Sunt Tratamentele pentru Diabet zahara diabetul zaharat este o afectiune grava, care nu se poate face cu pe cont propriu medicul dumneavoastră vă va ajuta cu siguranță să facă o probleme cu diabet zaharat strategie de tratament care este potrivit pentru tine-pe care le poate înțelege.

S-ar putea de asemenea nevoie de alți profesioniști de îngrijire a sănătății în diabetul zaharat terapia echipa, inclusiv un picior medical profesionist, expert nutritive, oftalmolog, și, de asemenea, un diabet expert numit un endocrinology tratament pentru diabet zaharat de apeluri pentru îmbrățișarea uita-te peste nivelul de zahăr din sânge de grade și menținându-le la un obiectiv stabilit de către medicul dumneavoastră, cu un amestec de medicamente, antrenament, și, de asemenea, dieta.

De foarte atent la ce și când mănânci,

De foarte atent la ce și când mănânci,Puteți reduce sau preveni balansoar rezultat de schimbare rapidă a nivelului de zahăr din sânge niveluri, care pot apela pentru schimbări rapide în medicamentele, în special insulina afla cum de a alege corespunzătoare diabet terapie pentru tine. Consumul de alimente utile pentru diabet zaharat, care lucrează în mod curent, și de a menține o viață sănătoasă și echilibrată în greutate sunt mari moduri de a ajuta face cu diabet zaharat în mod natural Michael Phillips/Getty Images e clar că în natură 2 probleme cu diabet zaharat devine pe val în SUA și peste tot în lume.

Totuși, dacă ați fost diagnosticat cu diabet zaharat, există o mulțime care le puteți face pentru a îmbunătăți sănătatea dumneavoastră, precum și cea mai bună zonă pentru a începe este cel mai probabil de a face unele modificări la stilul tău de viață principiile de bază de bună sănătate, cum ar fi consumul de drept, exercitarea în mod frecvent, și, de asemenea, menținând-o sănătoasă și echilibrată greutate poate fi la fel de eficiente ca medicament în monitorizarea diabetului zaharat de tip 2 pentru o mulțime de oameni, susține Sue McLaughlin, RD, CDE, duce medical de nutriție terapeut la Nebraska Medicamente în Omaha.

Care este susținută de a Privi ÎNAINTE studiu de cercetare, un imens medicale proces de bani de către Institutele Naționale de Wellness și Centre pentru Boala Controlul si Prevenirea bolilor (CDC). Oamenii de știință află că peste o perioadă de patru ani, schimbări ca consuma mult mai sănătos dieta și, de asemenea, obtinerea chiar mai mult de antrenament cauzate de pierdere în greutate.

Precum și îmbunătățirea diabet, probleme de control în 5.000 de obezi sau supraponderali cu diabet zaharat de un decembrie 2016 experiență în Diabetologia în mod similar găsit prin 28 cercetări că participanții care au reușit să realizeze ceea 150 de minute pe săptămână de activitate modestă a redus riscul de diabet zaharat de tip 2 probleme cu 26 la sută față de nonactive participanți. Boost Dvs.

Dieta pentru a Vă Ajuta să se Ocupe Cu Diabet

Dieta pentru a Vă Ajuta să se Ocupe Cu DiabetZaharat de Tip 2 în mod Natural Îmbrățișarea file pe dieta este o metodă importantă pentru a ajuta la gestionarea diabetului zaharat de dieta sanatoasa pentru persoanele cu diabet de tip 2, probleme include proaspete sau înghețate legume și fructe, boabe întregi, fasole, carne slaba, și scăzut de grăsimi sau fără grăsimi lactate. Se concentreze pe consumul de fructe și, de asemenea, non-amidon legume, cum ar fi broccoli, morcovi, și, de asemenea, salata verde, precum și cu porții mai mici de alimente bogate in amidon, carne, precum și produse lactate!.

Fie deosebit de atent cu privire umplere pe alimente care sunt bogate pe indicele glicemic (GI) și, de asemenea, deosebit de sarcina glicemic (GL), sisteme care puneți alimentele în funcție de cât au impact glucoză grade indice glicemic ridicat alimente sunt de gând să fie cea mai mare parte alimente rafinate, statele Lori Chong, RD, CDE, la universitatea de Stat din Ohio Wexner unitate Medicală în Columbus.

Aceste alimente rafinate au tendința de a avea mai mult zahăr alb și făină în ele, care sunt mai mari pe GI, susține ea. Alimentele de mai jos pe GI includ legume, în special legume non-amidon, cum ar fi broccoli, conopida, și, de asemenea, verdeturi si, de asemenea, produse din cereale integrale, cum ar fi orez brun mai degrabă decât orezul alb, Chong membre.

Ea constată că, chiar și numeroase fructe sunt mici pe GI, cu ananas și, de asemenea, uscat fructe fiind unele dintre cele mai mari fructe de Padure, mere, și pere au tendința de a fi destul de redus limitarea junk food, de asemenea, ca aceste mănâncă contin grasimi trans, carbohidrati rafinati, precum și de tone de sare, care poate fi deosebit de nesănătos pentru persoanele cu diabet de tip 2, datorită rezultatul lor asupra inimii și, de asemenea, greutatea corporală pentru a ajuta a evita sau limita de confort alimentar, Chong recomandă pregătirea înainte de încărcare sănătos mese sau gustări. Diabet zaharat-friendly gustare sugestii consta dintr-o bucată de fructe, un pumn de nuci, și, de asemenea, iaurt.

În plus, dacă aveți cu siguranță trebuie să renunțe la un restaurant fast-food, stai departe de orice este prăjit în ulei, cum ar fi cartofi prajiti, nuggets de pui, precum și pane pește sau de pui, Chong creanțe. Pierde kilogramele in plus, poate spori nivelul de zahăr din sânge de grade și ajutor menține la tip 2 probleme cu diabet zaharat controlat. Precum și nu aveți nevoie pentru a pierde o mulțime de greutate pentru a face o diferență dacă aveți deja diabet zaharat de tip 2, vărsare de doar 10 la 15 de lire sterline poate reduce de zahăr de grade, spune McLaughlin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here