Cum să alinați durerea articulară?

0
863
Cum să alinați durerea articulară?

Disconfortul este corpul tău sistem de alarma disconfort informează că ceva e în neregulă atunci când o parte a corpului tău este rănit sau rănit, nervii din acea locație de presă semnale chimice diverse alte nervii imita pic de cabluri telefonice și trimite, de asemenea, aceste semnale la creier în cazul în care acestea sunt identificate ca disconfort. Durere informează că ai nevoie să faci ceva. Ca un exemplu, dacă te atingi de un hot gama, semnalul de durere te face să-ți retragi mâna pentru a opri leziuni suplimentare.

Acest tip de durere este utilă datorită faptului că acesta este corpul tău înseamnă a te proteja de leziuni suplimentare durabil persistente disconfort, de exemplu, durerea de artrita, este un pic diferit. În timp ce cronica disconfort este, de asemenea, o alarmă care vă spune că ceva este incorect, de obicei, nu este suficient atenuate atunci când te tratezi.

Gestionarea acestui tip de durere este esențială

Gestionarea acestui tip de durere este esențialăAvând în vedere că se poate întrerupe viața ta tehnicile utilizate pentru a gestiona temporar intense de durere, cum ar fi puternic antialgice, nu sunt utile pentru reglementarea disconfort cronică din artrita alte abordări, cum ar fi cele enumerate în acest post vă poate ajuta ce Cauzeaza Inflamarea Articulatiilor Durere diferite condiții și probleme provoca dureri cronice. Una dintre cele mai comune este de artrita, o echipa de condiții care declanseaza umflarea articulațiilor. Diverse alte comune tipuri de dureri cronice sunt dureri de spate, a masei musculare, dureri, migrene și dureri de picioare inflamație în comun disconfort este cauzat de:

 • umflarea, procedura care provoacă durere și umflarea articulațiilor
 • daune la comun celule declanșată de boli procedură sau de deteriorare
 • masa musculara stresul provocat de purtat muschii încearcă să-și asigure articulațiile de activități neplăcute
 • epuizarea provocata de o boala, procedură care poate face durerea mai rău și, de asemenea, mai greu pentru a gestiona
 • Inflamatii Articulare Durere Diferă

Toată lumea inflamație în comun este durerea diferite un vecin cu același tip de inflamație în comun poate simti un alt fel de discomfort chiar propriul dvs. de inflamație în comun și, de asemenea, disconfort diferă din când în când. Nu sunt ușor de răspunsuri sau soluții magice pentru ameliorarea inflamatiei articulare, discomfort ce beneficii unii oameni nu pot lucra pentru alții, așa că probabil nu veți avea nevoie pentru a încerca complet pentru controlul ajutoarelor de disconfort definite mai jos prin experimentarea cu siguranță veți descoperi câteva modalități care să lucreze pentru tine indivizii reacționează diferit la durere pentru numeroase motive emoționale și Sociale cu Efecte asupra.

Artrita discomfort grijile cu privire la disconfort, experiențele anterioare cu dureri la fel de bine ca mentalitatea ta referitoare la starea dumneavoastră poate influența doar modul în care răspunde la disconfort și, de asemenea, doar cât de mult durere simți cu adevărat. Culturală și spirituală fundal, precum și modul în care indivizii jurul tău răspunde la durere ar putea influența, de asemenea, exact cum ai reacționa la durere În plus, psihologic up precum și coborâșuri de artrita ar putea afecta durerea ta.

Daca te simti deprimat si stresat,

Daca te simti deprimat si stresat,Disconfortul ar putea părea mai rău s-ar putea obține prins într-un ciclu de durere, depresie și, de asemenea, de stres, care face ca totul să pară mult mai dificil de a avea grijă de efecte fizice asupra Inflamatiei Articulare, Disconfort nivelul de sensibilitate de sistemul nervos precum și seriozitatea de inflamație în comun a determina exact cum corpul tau raspunde din punct de vedere chimic la disconfort. Aceste variabile, de asemenea, identifica dacă nervii vor trimite sau de a bloca un disconfort semnal există o mulțime de mijloace pentru a ajuta la gestionarea disconfort. Unele dureri tehnici de control se concentreze pe psihologică și, de asemenea, factori sociali. Diverse alte tehnici se concentreze pe elemente fizice.

Utilizarea unui mix de metode este de multe ori cel mai bun mod de a gestiona durerea inflamație în comun Durerea predomină daca traiesti cu durerea, nu ești singur. Într-un recent sondaj de opinie (pe baza unui sondaj național de 2,002 adulți cu vârsta de 18 ani, precum și mai vechi de transmitere de către Gallup Organization din Mai 21-iunie 9,1999) 9 din 10 Americani au raportat ca au un disconfort cel puțin o dată pe lună, precum și pentru 15 la suta dintre ei durerea este severă disconfortul poate fi manipulate multe persoane cred că disconfortul este pur și simplu o componentă de creștere mai mari și că ei pur și simplu trebuie să grin precum și support dar durerea nu este întotdeauna ceva ce avea de-a face cu e bine să recunoști că ai un disconfort și, de asemenea.

Să acționeze pentru a-l calma disconfort nu trebuie să fie o parte din viața de fiecare zi. Prin luarea de măsuri pentru a reduce durerea, puteți găsi că, chiar și sarcini de rutină care au ajuns să fie greu ca încovoiere în jos sau deschiderea unui container– sfârși prin a fi mult mai ușor neobișnuit Adevăruri despre Artrita Disconfort deși durerea ar putea împiedica de muncă relații și, de asemenea, viața de zi cu zi câteva Americanii vorbesc cu medicii lor despre ea. Ai recunoscut:

 • Mai mult de cincizeci la sută (43 la suta) dintre Americani cu grave sau moderate disconfort raport că au o “mare de control” peste durerea lor.
 • Mai puțin de jumătate (42%) de persoane care își văd medic pentru durere cred că medicul lor complet recunoaște cât de durerea lor îi face să simți cu adevărat.
 • Diminuarea precum și de Manipulare a Inflamatiei Articulare, Disconfort
 • Ce îl împiedică pe semnale de durere

Mai mulți cercetători cred că durerea tehnici

Mai mulți cercetători cred că durerea tehniciDe control ajuta la reducerea durerii prin obstrucționarea disconfort semnale semnale de durere sunt trimise printr-un sistem complicat de nervi în creier și măduva spinării există o mulțime de puncte care pot bloca aceste semnale și, de asemenea, prin urmare, proteja împotriva durerii mesaj de la a ajunge la creier disconfort semnale sunt blocate de chimicale facute de mintea numite endorfine. Există un număr de puncte care pot crea creierului de a genera endorfine acestea constau în naturale de control, cum ar fi propriul dvs. foarte de idei și emoții, sau în afara controale, cum ar fi medicamente toate-naturale controale un tata de conducere cu copiii lui este rănit într-un mașini și camioane incident.

Tatăl este atât de îngrijorat cu privire la copiii săi că el nu simte disconfort din propriul său braț rupt preocuparea pentru tineri cumva obstrucționat disconfort semnal precum și a ținut durerea de impact în el. În afara controalelor anumite medicamente, cum ar fi morfina imita corpul endorfine și de a bloca, de asemenea, disconfort semnal.

Diverse alte disconfort control abordări, cum ar fi căldură și frig terapii, terapie fizica, exercitii fizice, de agrement, precum și masajul poate stimula organismul sa elibereze endorfine proprii sau de a bloca disconfort semnal în diverse alte moduri poate Inflamație în Comun Disconfort fi Reglementate există numeroase lucruri pe care le puteți face pentru a ajuta controlul comun inflamație discomfort scopurile acestor metode sunt de a gestiona disconfort prin:

 • descoperind noi modalități de a reduce durerea
 • luând ca putini disconfort medicamente posibil
 • modificarea disconfort comportamente care perturba stilul tău de viață normală
 • creșterea fizică și, de asemenea, activitate socială astfel încât să puteți merge înapoi la o energic viață cât mai mult posibil.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here