Cum să se mențină erecția puternică?

0
1741
Cum să se mențină erecția puternică

Penisul este cel mai temperamental componentă a unui tip de corp atunci când doresc să rămână greu de-a lungul activității sexuale, merge moale. Apoi, când în sfârșit te-ai descurca de a menține o erecție, ajungi să ai un orgasm, de asemenea, rapid. Acesta răspunde slab la alcool, de asemenea, atunci când rămâne într-o sexual situație interesantă. În plus, tinde să se transforme într-o mare metodă în perioadele nefavorabile, cum ar fi în centrul de discuție importantă de locuri de muncă. In ceea ce priveste sursele de bucurie du-te, poate fi destul de al naibii de agravante majoritatea oamenilor înțeleg penisul lor nu este probabil să se găsească un grand slam de fiecare dată sfaturi de la placa de acasă.

Potrivit unui studiu publicat în Jurnalul American de Medicamente, 85 la sută din bărbați la vârste cuprinse între 20 și 39 de stat au constant sau des se poate obține și menține o erecție, ceea ce înseamnă că 15% dintre bărbați în floarea vieții lor au un timp de greu obtinerea de greu, cel puțin ocazional. Aceeași cercetare situat asta de oameni în între 40-59, doar 20 la sută au afirmat că ei pot obține o viață sănătoasă și echilibrată erecție suficientă pentru sex o mulțime de moment. Cu alte cuvinte, puternic lemnului este de mult de la un inevitabil final crezut deși s-ar putea fi niciodată capabil de a prognoza cum penisul tau va avea cu siguranță să se comporte cu 100% acuratețe, există măsuri puteți lua pentru a vedea să-l că.

Atunci când vine vorba de timp pentru a executa,

Atunci când vine vorba de timp pentru a executa,Erectiile dvs sunt la fel de sănătos și echilibrat, precum și la fel de puternic ca acestea pot fi Încercați un penis inel ai recunoscut că un penis inel poate ajuta să mențină o erecție asta O formă de jucărie se potrivește în jurul penisului și, de asemenea, ajută să păstreze sângele în ax, în cazul în care doriți. Un penis inel de asemenea, ajută la stoparea scurgere venos, un tip de disfuncție erectilă în cazul în care fluxuri de sânge în penis, dar are dificultăți în a rămâne acolo amețitoare, un nou penis-inel-ca gadget făcut pentru a trata ED, s-ar putea, de asemenea, ajuta oamenii cu scurgeri venoase păstra erectii mai puternice potrivit WedMD.

Studiul a arătat că alimentele sărace pentru inima sunt, de asemenea, slabă pentru penis, ceea ce face sens, deoarece inima precum și penisul ambele se bazează pe fluxul de sange pentru a funcționa correct planul de dieta Mediteraneană-care include, fructe, boabe întregi, inima-grasimi sanatoase, cum ar fi nuci, precum ulei de măsline, merlot, și, de asemenea, legume este un loc bun pentru a începe du-te aici pentru a afla mai multe cu privire alimente pentru sanatatea inimii legătura între dieta Mediteraneană, precum și la consolidarea legate de sex caracteristică a fost stabilit punct de vedere clinic, Irwin Goldstein, MD.

Supraveghetor de medicină sexuală la Alvarado unitate de asistență Medicală în San Diego, a spus WedMD. Potrivit Ryan Berglund, M. D., un urolog la Cleveland Facilitate, fluxul sanguin este vital pentru o viață sănătoasă și echilibrată erectie, precum și nu există absolut nimic care motivează flux sanguin astfel de exercitii aerobice nu numai că se menține în formă, se construiește corpul de oxid nitric, care ajuta păstrați-erectii.

În timp ce rulează este minunat,

În timp ce rulează este minunat, Rămân pe bicicletă dacă puteți ajuta-l rezistenta bicicliști care investesc o perioadă lungă de timp pe bicicleta lor de locuri ar putea avea mai multe probleme cu ED, susține Erin Michos, M. D., un profesor asociat de Medicina la universitatea Johns Hopkins colegiul Colegiul de Medicină cei limitat pantaloni scurți nu poate ajuta, fie. Într-o cercetare efectuată la universitatea din Kentucky, oamenii de știință au descoperit că, atunci când a cerut la rang de viata lor sexuala, pe o scară de la 1 la 10, bărbații care au fumat în medie de aproximativ 5, în timp ce nefumătorii nominală a lor unul dintre motive este că fumatul este o sursă cunoscută de impotență, și există unele dovezi că fumatul influențează erectie duritate precum și dimensiunea. Într-o cercetare, cercetătorii au descoperit că fumătorii de țigări’ penisuri sunt mai mici decât cele provenind de la nefumatori.

Împreună cu deteriorarea capilarelor, fumatul de țigări s-ar putea crea daune la celulele penisului în sine, făcându-l mai puțin flexibile, precum și evitarea de a extinde, susține Irwin Goldstein, M. D., un urolog la Universitatea din Boston centrul clinic am încă pentru a asculta un mult mai bun factor pentru a opri. Dacă două puncte sunt mai rele pentru erectie decat o țigară practică, cafeaua poate ajuta enumerate mai jos de centura.

Un studiu realizat de Universitatea din Texas Health Științific centru de Cercetare de la Houston au descoperit ca barbatii care au consumat cofeina, echivalentul a 2-3 cani de cafea pe zi au fost mai putin susceptibile de a suferi de impotenta decât cei care au ales să se trezească cu cofeina-băuturi gratuite. Dacă ai ajuns produce urmasi sau a face anumite nu dorința de tineri), ia în considerare achiziționarea ireversibile restaurări la sperma fabrica pericolul unui contraceptiv faptul că nu poate fi o mare sursă de anxietate pentru unii bărbați, mai ales cei care au avut o naștere-control calamitate sau o sperie în trecut, afirmă Karen Donahey, Ph. d., director al sex – și civilă-program de terapie la universitatea Northwestern că anxietatea poate, ulterior.

Cauza probleme de erectie-și că același cerc vicios

Cauza probleme de erectie-și că același cerc viciosCare face performanță stresul și anxietatea astfel o stare de spirit criminal dar dacă nu e sperma, amenințarea de maternitate este dincolo de mic O în mod corespunzător executat vasectomie are o eficacitate prețul de 99,9 la sută. Precum și la 1.500 de dolari, este o afacere, comparativ cu taxele de scolarizare. Este comun pentru bărbați care începe cu evenimente să renunțe la a avea erectii. Deci, de obicei, ca o chestiune de fapt, că medicii care se ocupă cu disfuncție erectilă, de obicei, lor fizice dacă acestea sunt de obținerea oricărui tip de activitate în parte dacă partenerul tău învață despre, acceptă și ia parte la noua ta viață sexuală-în care.

De exemplu, dorim să-i îndeplinească ești obligat să simt un minim de puțin vinovat când ești cu ea. Regret pot baza pe stres și anxietate, care poate ucide o erectie. În afară de a lua rezidenta la o mănăstire, având diabetul zaharat este cea mai rapida cale pentru o viață de celibate de fapt, mai mult de jumătate dintre bărbați diabetici cu probleme sunt impotent starea greve penisului cu o dubla. Acesta accelerează procesul de boală arterială, precum și încetinește transmiterea de stimuli de-a lungul nervilor a lungul corpului.

Și, de asemenea, fondul de noi, un amorțit penisul nu este un placerea de penis restul de echipare este cea mai eficientă metodă de a preveni diabetul zaharat. Dacă este prea târziu pentru că, să fie vigilent la controlul glucozei din sânge vorbesc cu medicul dumneavoastră cu privire la cele mai bune tehnici oameni care sunt nepăsători cu privire la reglementarea nivelurile lor au 70 la sută plus probleme de erectie decat cei care rămân pe partea de sus a acesteia, potrivit unui curent italiană studiu de cercetare redus de testosteron nu are un impact direct asupra sistemelor asociate cu erectia, dar aceasta nu afectează libidoul tău, făcându-l mai dificil de a obține pornit și mai greu pentru a obține, de asemenea, greu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here