Cum să slăbească rapid?

0
1444
Cum să slăbească rapid

Ai o problemă reducerea in greutate sau ai cum să pierzi mai repede te-ai implicat in locul potrivit pregătiți-vă pentru managementul de greutate, fără pofte noastre convenționale sugestii referitoare la greutate, consuma putin, se misca in plus-necesită o mare de determinare. Numărare de calorii, exercitarea de ore pe zi și, de asemenea, încercarea de a trece cu vederea poftele tale e inutil suferință, și, de asemenea, probabil, o pierdere de timp, precum și de nepretuit energie e de management de greutate pentru masochisti la un moment dat, oamenii de obicei se predea.

Un prea mult concentrat pe calorii de numărare a abținut prea mult să ne inversăm prezent probleme de greutate epidemie, din Fericire nu poate fi o cale mai bună linia de jos caloriile nu sunt singurele lucruri care contează în greutate-pierderea. Greutatea ta este, de asemenea, controlate hormonal. Dacă aveți mai mic de grade de grăsime-stocarea de agent hormonal, insulina, probabil că veți avea un timp mai ușor de a pierde excesul de greutate.

Dacă doriți pentru a reduce greutatea,

Dacă doriți pentru a reduce greutatea,La în considerare început prin prevenirea zahăr și amidon cum ar fi pâine, paste, precum și cartofi aceasta este o idee mai veche: de 150 de ani sau chiar mai mult, acolo au fost de fapt o mare varietate de pierdere in greutate diete bazate pe consumul de carbohidrati mai putin. Ce este nou este faptul că o mulțime de modern-zi studii clinice au demonstrat de fapt că, da, în medie, a redus de carbohidrati poate fi cea mai eficientă metodă de a pierde in greutate cu siguranță, este încă posibil pentru a subțire în jos pe orice dieta doar mananca mai putine calorii decat arzi, nu problema cu acest simplificată recomandări este că acesta are vedere la elefantul din cameră: pofta de mancare.

Cei mai mulți oameni nu cum ar fi să pur și simplu consuma mult mai putin cum s-ar putea provoca fi nevoie pentru a merge foame pentru viață. Într-un fel sau altul, la un individ normal probabil va predare, precum și consuma, pentru acest motiv, frecvența de yo-yo pierderea in greutate în Timp ce ar trebui să fie posibil să subțire în jos, pe orice fel de dieta. Unele apar pentru a face mai simplă, precum și pentru a face mult mai greu principalul beneficiu al low-carb dieta este că se poate declanșa sa intenționează să consume mai puțin.

Chiar și fără de numărare de calorii,

Chiar și fără de numărare de calorii,Indivizii obezi au tendința de a mânca mai puține calorii pe redus de carbohidrati zahăr și amidon ar putea crește pofta de mâncare, în timp ce prevenirea ei poate reduce pofta de mancare pentru un plus funcțional grad.7 Dacă corpul tău intenționează să aibă un soi ideal de calorii, nu aveți nevoie să deranjez și să le numere. Astfel, caloriile contează, dar nu trebuie să le numeri. 2012 un studiu de cercetare, de asemenea, a arătat că oamenii care au scăzut în greutate cu experiență mult mai mică reducere în consumul total de energie varietatea de calorii vărsat într-o perioadă de 24 de ore, atunci când și-au respectat o dieta low-carb plan comparativ cu o dieta saraca in grasimi in timpul întreținerea-o 300 de calorii diferența.

De fapt potrivit printre profesori de la Harvard spatele cercetare, acest avantaj , cu siguranță, ar echivala cu numărul de calorii, de obicei, vărsat într-o oră de exercițiu de intensitate moderata cred că de asta: un întreg bonus hr de antrenament de zi cu zi, fără prea merge În ultima vreme, o, de asemenea, mai mare și, de asemenea, mult mai bine realizat studiu de cercetare a confirmat acest lucru metabolismul-care economisesc impact, cu echipe diferite de persoanele care au avut redusi vărsare în medie între 200 precum și.

Practic, 500 de calorii suplimentare pe zi pe un low-carb întreținerea dieta contrast cu un high-carb sau moderate-carb dieta linia de fund: Un low-carb dieta poate reduce pofta de mancare, ceea ce face simplu pentru a consuma mult mai putin. Și s-ar putea chiar crește pierderea de grăsime la restul. Studiu după cercetările arată că scăzut de carbohidrați funcționează pentru pierdere în greutate și că, în general, îmbunătățește esențiale de sănătate markeri.

Nu-ți fie foame. Una dintre cele mai obișnuită greșeală atunci când începe un nivel redus de carbohidrati dieta: minimizarea consumul de carbohidrati, în timp ce încă fiind frica de grăsime. Carbohidrati precum și grăsime sunt corpul 2 principalele resurse energetice, precum și că are nevoie de cel puțin printre ei low carb ȘI low-fat = foame evitând atât carbohidrati precum și de grăsime poate duce la pofta de mancare, dorințele, precum și de oboseală. În cele din urmă, mulți oameni nu pot sta și să se predea. Această opțiune poate fi de a consuma mai multe grăsimi naturale, până te simți mulțumit. De exemplu:.

  • Full-grăsime lotiune.
  • Ulei de măsline.
  • Carne (format din grăsimi).
  • Pește gras.
  • Ouă.
  • Ulei de nucă de cocos, și așa mai departe
  • . Top 10 metode de a mânca mai mult de grăsime.

Consumă întotdeauna suficient,

Consumă întotdeauna suficient,Astfel încât să te simți cu adevărat complet mulțumit, în mod special la început de greutate-pierderea de procedură. Face acest lucru pe o dieta low-carb presupune că grăsimea consuma cu siguranță va fi vărsat ca gaz de corpul tau, ca nivelurile de grăsime-stocarea de agent hormonal insulină sunt reduse vei sfârși prin a fi o ardere de grăsime echipamente. Vei fi mult mai probabil pentru a pierde în greutate în exces, de obicei, fără poftă de mâncare Încă îți mai este frică grăsimi hydrogenate poate vrei să te mai gândești. Frica de grasimi saturate este bazat pe teoriile actuale cercetări recomanda sunt illinformed precum și greșit untul este un aliment de mare.

Cu toate acestea, nu ezitați să mănânce în principal acizi grași nesaturați de exemplu, ulei de măsline, avocado, pește gras daca te avantajeaza. Acest lucru ar putea fi numit un Mediterană dieta low-carb și funcții minunat prea consuma atunci când e foame, de asemenea, implică un alt lucru: dacă nu ești de foame, tu, eventual, nu au nevoie să consume încă. Atunci când pe o dieta keto regim poți să ai încredere în sentimentele tale poftei de mâncare precum și sațietate din nou.

Nu ezitati sa consume la fel de numeroase sau ca două ori în fiecare zi ca te simti cu adevarat este cel mai bun pentru tine unii oameni mananca de trei ori pe zi, precum și tratează uneori în între (rețineți că snacking frecvente poate sugera că vei obține de la adăugarea de proteine sănătoase sau grăsimi la mese, pentru a crește sațietate). Cu toate acestea, există unele dovezi că snacking frecvente nu este sensibil atunci când încearcă să slim jos.15 Unele persoane să mănânce doar o dată sau de două ori pe zi și, de asemenea, niciodată trata. Orice ajuta.

Consuma doar atunci când ți-e foame o suplimentare de obicei gafă atunci când consuma o dieta low-carb plan este obținerea păcălit de marketing creativ speciale “low-carb” elemente amintiți-vă: un mod eficient low-carb, plan de dieta pentru pierderea în greutate trebuie să se bazeze în mare măsură pe alimente reale mâncare adevărată este ceea ce oamenii au fost de fapt consumul de mii sau cel mai probabil milioane de ani, de exemplu, carne, pește, legume, ouă, unt, ulei de masline, nuci etc.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here