Cum să tratezi prostata masculină în mod natural?

0
1492
Cum să tratezi prostata masculină în mod natural

Prostata este un nuc în formă de glanda care răsucește în jurul uretrei, tubul prin care urina se scurge de. Prostata devine parte a sistemului reproductiv masculin. Printre principalele sale sarcini, în plus față de diverse alte organe, este de a adăuga lichid de lichid seminal. Acesta este lichidul care aduce sperma prostata începe mici, și, de asemenea, are 2 faze majore de creștere.

Se dubleaza in dimensiune in timpul adolescentei, apoi continuă să se extindă din nou după vârsta de 25 de ani tot restul vieții unui om o excesiv de prostata duce la o boala numita hiperplazie benignă de prostată (HBP). La un moment dat, o prostata marita poate asigura în jos pe uretra și, de asemenea, limita fluxul de urina din vezica. Acest lucru cauzează probleme, cum ar fi:

  • constanta pipi
  • probleme în anularea
  • sistemul urinar scurgere
  • infecții ale tractului urinar
  • Citiți despre toate-remedii naturale care ar putea stimula unele HBP simptome.
  • Mai mare de prostata tratamente

Există mai multe alternative de tratament pentru o mai mare de prostate

Există mai multe alternative de tratament pentru o mai mare de prostatePuteți lua alfa-blocante, cum ar fi terazosin (Hytrin) sau tamsulosin (Flomax) pentru a ajuta la a vă relaxa prostatei și vezicii urinare muschii puteți, de asemenea, luați dutasteridă (de Guvernare) sau finasteride (Proscar), o gama variata de medicamente pentru scăderea HBP semne. Aceste împiedica agenți hormonali care cauza prostatei să crească amestecuri de aceste două tipuri diferite de medicamente în plus ar putea fi sfătuiți. Medicul dumneavoastră vă poate recomanda, de asemenea, o intervenție chirurgicală pentru a scăpa de kilogramele în plus celulele prostatei.

Un obicei funcționare pentru HBP este numit rezectie transuretrala a prostatei (TURP) există în plus de toate-naturale de soluții care ar putea funcționa pentru a lupta mai mare de prostata semne. Cu toate acestea, dovada este discutabil dacă aceste tratamente într-adevăr de lucru. American Urologica de Asociere în prezent nu se recomanda orice terapie pe bază de plante pentru gestionarea HBP dacă aveți de gând pentru a încerca oricare dintre aceste remedii naturale, vorbesc cu medicul dumneavoastră inițial. Unele tratamente pe bază de plante pot comunica cu baza de prescriptie medicala de droguri. Statele UNITE Food and Drug Administration (FDA) nu reglementează calitatea sau puritatea de suplimente naturale.

Acest lucru indică faptul că nu poate fi o lipsa constanta de ingrediente active saw palmetto este un remediu natural care provine din fructe de un fel de mână copac. A fost folosit in medicina naturista de secole pentru a atenua urinar semne, inclusiv cele cauzate de o prostata marita. Potrivit National Institutes of Health (NIH) s-a Bazat Pe Resurse, câteva studii au recomandat ca saw palmetto ar putea fi eficace pentru a calma HBP semen cu toate acestea, NIH înregistrările că, atunci când mai mare studiesTrusted Resurse au fost efectuate, nu au descoperit saw palmetto mai fiabile decât o pastilă de zahăr.

Studiu de cercetare rămâne la check-in anti-inflamatorii,

Studiu de cercetare rămâne la check-in anti-inflamatorii,Precum și de blocare a hormonilor proprietăți care saw palmetto ar putea avea, precum și de utilizare fezabilă în amestec cu diverse alte medicamente. Saw palmetto este sigur de a utiliza, cu toate acestea minore efecte negative pot fi stomac deranjat precum și frustrare. Acest medicament natural este un amestec luate din diferite plante care conțin colesterol, cum ar fi materiale numit sitosteroli sau fitosteroli (plante pe bază de grăsimi).

Mai multe studiesTrusted Sursă de fapt au sugerat că beta-sitosterol poate elimina sistemul urinar semne de HBP, inclusiv rezistenta fluxului de urină. Unii oameni de stiinta au, de asemenea, a sugerat că acești compuși grași cum ar fi beta-sitosterol, care este, de asemenea, descoperit în saw palmetto-care în fapt face loc de muncă nu a fost nici un tip de efecte negative semnificative raportate cu utilizarea de beta-sitosterol. Cu toate acestea, medicii inca nu stiu toate efectele pe termen lung ale acestei terapii naturiste pygeum provine din coaja de prun African și a fost folosit în mod obișnuit în medicina pentru a trata urinar probleme din vechi timpuri.

Este frecvent utilizat pentru a face cu HBP simptome, în special în Europa. Pentru că cercetările pe ea nu au fost concepute în mod corespunzător, este dificil de a ști sigur dacă acesta funcționează potrivit Jurnalul Canadian de Urologie, unele studii au sugerat supliment poate ajuta cu golirea vezicii urinare și a pipi de circulație. Cu toate acestea, studiile evaluate au fost inconsistente.

Pygeum apare risc-free pentru a face uz de, dar aceasta poate provoca stomac deranjat și dureri de cap la unele persoane care-l ia. Nu există studii de lungă durată siguranță ecară polen de iarba esența secară masina de polen esență este format din trei tipuri de curte polen de plante: secară, timotei, precum și de porumb. O mărturie naturale de studii eliberate în BJU InternationalTrusted Resursă a constatat că într-o cercetare, oameni care au fost luați de secară masina de polen de plante elimina raportat o imbunatatire a lor pe timp de noapte semne de a se ridica pentru a urina, în contrast cu cele care au luat un placebo cu toate acestea, acest studiu a durat doar 6 luni.

Este într-adevăr nu a verifica afară cât de bine suplimentul

Este într-adevăr nu a verifica afară cât de bine suplimentulLucrat în comparație cu baza de prescriptie medicala de droguri. Veți recunoaște dacă ai atins neintenționat de obicei Europene dureros de urzica: firele de păr De pe frunzele căzute pot declanșa un șoc ascuțit de durere intensă. Dar urzica ar putea avea unele beneficii atunci când este utilizat ca un medicament radacina de urzica este considerat a spori unele HBP semne, și este frecvent utilizat în Europa cu toate acestea, în 2007, un reviewTrusted Sursă care s-a încheiat chiar mai multe studii au fost necesare.

În prezent, nu există nici solide dovezi științifice care să sugereze că e chiar mai eficient decât nici o terapie, la toate ocazional, urzica este folosită în amestec cu alte natural HBP tratamente, cum ar fi pygeum sau saw palmetto efecte Adverse de urzica sunt, în mod normal, lumina, constând din stomac deranjat și, de asemenea, erupții cutanate alimente pentru a trata HBP datoria de dieta în evitarea HBP și în tratarea simptomele sale rămâne de explorat un curent de patru ani studyTrusted de Resurse în China verificat impactul plan de dieta pe BPH semne.

Cercetătorii au constatat că băieții cu dietele bogate în fructe și legume-în special cu frunze, legume de culoare închisă și roșii a avut mult mai puțin HBP, mai puțin semne de HBP, precum și au fost mult mai puțin cel mai probabil să aibă agravante ale lor HBP.

Cercetătorii cred că nu e doar unul de nutrienți, dar mai degrabă combinații descoperit într-un sănătos dieta, precum și modul de viață, care sunt avantajoase merge pe cale natural este esențial să se aibă în vedere că doar pentru că un supliment este etichetate “natural” nu indică întotdeauna e sigur, sănătos și echilibrat, sau eficiente. Păstrați în minte că FDA nu controlează soluții pe bază de plante ca nu baza de prescriptie medicala si non-baza de prescriptie medicala medicamente. Asta indică faptul că nu poate fi complet sigur că ceea ce-i detaliate pe etichetă este în interiorul sticlei soluții pe bază de plante pot declanșa, de asemenea, efectele negative și de a interacționa cu alte medicamente pe care le ia contactați medicul dumneavoastră înainte de a încerca orice fel de supliment toate-naturale.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here