Krampus Test Feriți-vă, necredincioși!

0
494
Krampus Test Feriți-vă, necredincioși!

Protagonistul este Max, elev, care iubește de Crăciun și încă mai crede în Moș crăciun. Desigur, nu că ar fi greu de cap, vreau doar sărbători împreună au înstrăinat de familie și certuri cu rudele. Dar de

Crăciun este deja la fel ca înainte

Crăciun este deja la fel ca înainteȘcoala a luat la bătaie cu un baiat mai mare pentru spoiler la juniori, că Moș crăciun nu există. Părinții și sora sunt deja lupta, atunci când a alerga în neglijent rude, printre rândurile lor, alcoolic, bunica, tajparaszt unchiul și vărul cu: o grăsime și lacom și doi băieți cu o fată. Nu rezista prea mult fără discuție. Max prea mult, și naiba vrei totul nu-și dea seama că, în curând, Krampus de subiecte pentru a vă ajuta să-și îndeplinească dorințele.

Dacă acest lucru pare să fie povestea, chiar și în standardele de la hollywood, care e cuvânt inventat, nu pentru că scrie prost pe bază de poveste. Acest film este horror, comedie și fantezie amestec, care, în sine, nu este o vina, întrucât, la fel cum ar fi Evil dead trilogie despre vorbind, și cei cu chiar capodopere.

Problema este că acest film este o fantezie prea mult de folclor, basme, și tonul serios nu ajută în groază cum o borzongasson. Este clar că acest film nu este pentru copii, dar, de asemenea, tineri și destinate pentru adulți, dar atunci de ce este atât tot filmul ca o poveste de culcare vă spun, filmul este în limba germană, spune bunica nepoata? E mai mult ca un alibi pentru neglijență istoric. Într-o scenă unul dintre personaje chiar să strige, “poveste de rahat”, și că, probabil, director kiszólás este menit să facă.

Nu ajuta PG-13 (țară 16) vârsta, care este prea moale pentru un horror. Primele două Evil dead a fost sălbatic, fără ea nu e destul de mare pentru acest gen combo. Oroarea este mai calma (ca nu e la ralanti destul de ușoară) în genul comedie. Terenul este atât de discreditată că numărul mare de victime, nu este în valoare de o mulțime.

În fapt, atenția, singura întrebare deschisă este legat de ceea ce se ridică și în afară de acest lucru mai mult și mai mult poveste absurdă. Te întrebi în ce direcție vă răsuciți poveste, ajungând, în cele din urmă, o explicație pentru multe ciudat. În ciuda multe scarificare țipând, tare tactici sperie, monștri și șocant destinate (dar de groază fan de previzibil) entorse de aici până la absurd felütésben deteriorarea în continuare a filmului de calitate, și este justificată.

Povestea este, de altfel, tipic de groază

Povestea este, de altfel, tipic de groazăun cuplu de monștri, cele două familii de viscol afectate de casă, prins, și a asediat creatură, până când eroii noștri în cele din urmă găsi o cale de ieșire. Și cu bine-cunoscuta poveste de groază poate fi explicat, de fantezie și de comedie cum nu funcționează incredibil de bine în film.

Spiritual comentariu de la același o mulțime de umor vine de la, dar acestea sunt pur și simplu amuzante sunt scrise, nimic de-a face cu conceptul de film. Creatorii nu se știe când ai nevoie să te iei în serios: filmul este deja o idee destul de nebuneasca, dar e complet lipsită de ironie scene în care tip de text se face clic, cum ar fi “run, eu voi ține bestie!”, și “nu se poate întâmpla, nu vom lăsa”.

Cu toate acestea, unele dintre celelalte fronturi surprinzător de bine în film: pot pozitiv dezamăgit. În primele două scene minunate. Titlul secvență este în mișcare lentă serie, în care americane de cumpărături elevi ca vehemenciával furtuna tocmai s-a deschis un magazin

pentru vânzarea de crăciun la timp, ca mai târziu Krampus și însetat de sânge escorta eroii noștri acasă. Acest Crăciun este realitatea, nu ca siropoase de la hollywood filme de familie. Cea de-a doua scena este, de asemenea, demoralizator: rudele petrecut o sărbătoare de sărbătoare acesta este un coșmar, iar eroul de la Mos craciun scrisoare evident, că nu e în regulă în casa familiei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here