Modurile ușoare de a reduce stresul și de a menține tensiunea arterială în jos!

0
1325
Modurile ușoare de a reduce stresul și de a menține tensiunea arterială în jos!

Semnificația de stres și anxietate administrare În de astăzi fast-paced lume plină de creșterea nevoilor, stres monitorizarea este o viață capacitatea, precum și un salvator este de asemenea important să rețineți că, în timp ce legătura dintre stres și anxietate și hipertensiune arterială HBP sau hipertensiune arterial este încă în curs de examinare, de anxietate este de înțeles pentru a adăuga pentru a rula riscul de elemente, cum ar fi o dieta inadecvata regim și extrem de alcool de utilizare exact cum tensiunea impactul de wellness În plus față de durerea psihologică simțim cu adevărat atunci când se confruntă cu un scenariu de stres, corpul nostru reacționează prin eliberarea de tensiune agenți hormonali adrenalina si cortizol în sânge.

Acesti hormoni se pregătească organismul pentru luptă sau excursie de răspuns de a face inima bate mai repede și, de asemenea, vasele de sânge de strângere de a obține mai mult sânge la nivelul de bază ale organismului, mai degrabă decât la extremități constricția capilarelor și, de asemenea, creșterea frecvenței cardiace crește tensiunii arteriale, dar numai o clipă-atunci când de stres și de anxietate dispare, hipertensiune arterială du-te înapoi la valoarea sa pre-nivelul de stres.

Aceasta se numește situației de stres,

Aceasta se numește situației de stres,Iar efectele sale sunt de obicei de scurtă durată și dispar, de asemenea, atunci când eveniment stresant moravurile mult lupta sau de zbor este un valoros reacție atunci când ne confruntăm cu un risc inevitabil că putem avea grijă de prin confruntarea sau de a lua off. Cu toate acestea, lumea noastră modernă are numeroase evenimente stresante că nu putem avea grijă de cu cele alternative. Cronice consistent stresul declanseaza corpurile noastre pentru a merge în mare viteză pe și în afara de câteva zile sau săptămâni, la un moment dat.

Web link-uri între persistente de anxietate și, de asemenea, hipertensiune arterială sunt neclare, precum sunt încă studiate stresul și anxietatea față de anxietate stresul și anxietatea este un factor de stil de viață și, într-o anumită măsură, un adevăr de viață. Fiecare dintre noi are, de asemenea, un anumit grad de stres și anxietate. Pe de altă parte, persistente de stres și anxietate, precum și stresul și anxietatea condiții din punct de vedere medical sunt detectate probleme, care pot fi afectate de tensiune lupta tensiune cu comportamente sănătoase și echilibrate aflați pentru a elimina stresul prin alegerea ca chat cu prietenii și familia și de a face timp pentru exercitii fizice aceste obiceiuri nu numai stimula sănătatea ta– ei, de asemenea, revigorarea generala de bine:

  • Reduce stresul prin modificarea așteptările dumneavoastră
  • Dau pe cont propriu suficient timp pentru a obține puncte.
  • Timp de administrare minuni pentru a reduce stresul.
  • Nu încercați să ambalaj excesiv chiar în fiecare clipă.
  • Descoperi la cerere “nu”.
  • Nu asigur prea mult.

Reduce cantitatea de tensiune având o durată mult mai scurtă listă de lucruri care trebuie să fie făcut acest lucru ar putea să necesite revizuire se referă și face dificil de opțiuni, cu toate acestea, fiecare persoană trebuie să descopere de a trăi în termen de gestionat restricții rduce stresul si anxietatea prin identificarea în cazul în care aveți de control nu puteți gestiona toate în aer liber evenimente din viata ta cu toate acestea, puteți schimba modul de a le gestiona atât psihic, cât și mental. Încercarea de a afla de a accepta lucruri pe care nu le poți schimba.

Nu aveți nevoie pentru a aborda toate problemele

Nu aveți nevoie pentru a aborda toate problemeleVieții cred că de problemele sub control și, de asemenea, face o strategie pentru a le rezolva puteți vorbi cu angajatorul cu privire la problemele la locul de muncă, vorbesc cu vecinul tău de alături dacă câinele său de companie te deranjează sau pentru a obține ajutor atunci când aveți excesivă de a face stiu tensiune activează cred că înainte despre ceea ce ar putea deranja. Unele puncte pe care le poate preveni de exemplu, să investească mai puțin timp cu oamenii care te deranjează sau de a evita de conducere în oră de vârf de trafic site-ul mai mică tensiune de grijă de starea ta de spirit relaxarea este esențială chiar dacă ești agitat. Ia 15 la 20 de minute pe zi să se odihnească în liniște, respira profund, precum gândească la o liniștită foto petrece timp crearea de ajutor și, de asemenea, cultivarea relațiilor cele mai multe dintre noi au nevoie de încurajare, precum și încurajarea relațiilor.

Petrece-te în stabilirea de conexiuni care construiesc personalitatea precum și de a încuraja dezvoltarea dau pe cont propriu cadou un mod sănătos și echilibrat de viață angajeze în activități fizice în mod frecvent. Face ceea ce vă face plăcere; de mers pe jos, înot, plimbare cu bicicleta sau jogging pentru a obține dumneavoastră țesuturi musculare gând drumul de tensiune în corpul dumneavoastră vă va ajuta într-adevăr simt mai bine limita de alcool.

Nu exagereze precum și nu fumați lovind din spate pentru perioade scurte de-a lungul zilei de lucru, pe timp de noapte și, de asemenea, la sfârșit de săptămână ar putea ajuta la reducerea tensiunii arteriale o suplimentare excelente de stres-buster este de a obtine activitate fizica normal reduce stresul prin practicarea recunoștință și plăcere tehnica de mulțumire modificarea doar modul în care reacționează la locuri strâmte, concentrându-se pe pozitiv, nu negativ.

Schimbul de apreciere pentru alții,

Schimbul de apreciere pentru alții,De asemenea, poate spori gradul de simt excelent despre viața și reduce, de asemenea, dificil de idei stiu ce vă aduce plăcere, precum și a găsi mijloace pentru a lua plăcere în această experiență eventual, să vă bucurați de voluntariat posibilități sau de gătit alimentele tale preferate prin solicitarea de timp nu doar să ia parte la aceste activități cu toate acestea în mod deliberat să-i apreciez, vă puteți dezvolta o viață plăcută, ca s-a opus să se grăbească cu lovind înapoi sarcini la un exigente viteza circumstanțe Stresante pot provoca tensiunii arteriale la spike scurt, dar poate avea un impact de durată asupra tensiunii arteriale nostru la fel de bine agenți hormonali creat atunci când ești mental subliniat creați-vă inima să bată mai repede și vasele de sânge pentru a restrânge.

Stresul poate crea în plus, hipertensiune arterială hipertensiune arterială, cu repetate de stimulare a nervilor și producția de vasoconstricting îngustarea vaselor de sânge agenți hormonali care creșterea tensiunii arteriale deși studiile de cercetare au arătat că anxietatea nu direct declansa hipertensiune arterială, este gandit sa joace un larg răspândită componentă în ridicare tensiunii arteriale nu este în concordanță, în fapt, se transformă de-a lungul zilei, în funcție de activitățile tale, ce ai mâncat la fel de bine ca exact cum te simți. Așa cum am în prezent menționat, de stres și de anxietate momentan creste tensiunea cu toate acestea, dacă lupta cu tensiune continuă, după care sunt oportunitățile vei avea un ridicat amenințare de hipertensiune arterială.

Există o serie de aspecte care pot adăuga precum și declanșa semne de stres cu toate acestea, identificarea lor poate fi extrem de benefic în gestionarea stresului de grade și, de asemenea, prin urmare, în plus pentru gestionarea tensiunii arteriale grade. Domenii cum ar fi locuri de muncă, de uz casnic, parteneriate, bani, precum și de wellness, toate pot adăuga noastre grade de tensiune este firesc pentru fiecare și fiecare dintre noi să simt un pic stresat la fiecare atât de des, dar este necesar să rețineți atunci când punctele par să fi obtinerea excesivă de a gestiona.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here