An cele mai bune filme din 2015

0
774
An cele mai bune filme din 2015

O mulțime de film fantastic a fost născut în acest an, dar unul care face o astfel de montare arunci vedea stele pentru luni, comparativ cu anii anteriori, este mult mai puțin.

Ce a fost acolo special în 2015?

Ce a fost acolo special în 2015?Am reușit să nu strice Star Wars continuare, născut la un film maghiar, care la treizeci de ani după Oscar aproape făcut pentru țara noastră, Spielberg a arătat că este încă un burlac și bariera de la un refugiat ochii lui vedem lumea, Juliette Binoche încântată a lui Kristen Stewart tanga, Matt Damon cartofi ridicat de pe Marte, si nu te plictisesti. Credem că a fost cel mai bun de douăzeci și cinci de filme din acest an.

Film club opt autor (Gyárfás Dora, Cavalerul Andrew, Lavicska Zsuzsanna Kovács Bálint, Onozó Robert, Papp, Eszter, Varga Dénes și Varga Ferenc) – a clasat pe locul maghiare cinematografe în 2015. 1 ianuarie. și 31 decembrie. printre filmele prezentate. Fiecare autori listă personală de aici puteți să-l verifica.

Novice (Intern), Regia: Nancy Meyers, Cinema tutorial: 2015. 24 septembrie. Ce-o lume în care un bine gândit, executate profesional de comedie de la hollywood raritate? Desigur, Nancy Meyers, în această categorie, cu atât mai bine pentru ea, dar astăzi este un ultim mohican sens putem.

Poți distra, în timp ce căutarea prost în public, nu mi-e frică de emoții, dar nu-i lasa pe nivele emoționale să se reverse, și de a folosi auto-ironie, cu dezarmarea putere. Incepand de film, în care Robert De Niro, din nou, ca un actor ca tine folosit pentru a (în ciuda faptului că e “doar” o comedie) Anne Hathaway este fermecător ca niciodată, și asta e la fel de scene fermecătoare și de neuitat glume există, că de fiecare dată din nou ne putem uita. (Gyárfás Dora)

Mlaștini (La isla mínima), Regia: Alberto Rodríguez, Cinema tutorial: 2015. 11 iunie. Locuri neașteptate, din Spania în anul una dintre cele mai speciale atmosfera de crima, filme de optzeci stabilit în mlaștină țară. Două madrid detectiv în andaluz mlaștini se înconjoară reciproc și încearcă să găsească o frații criminal.

Acumulate misterul, detectivii au trecut doar câteva scăzut note am auzit

Acumulate misterul, detectivii au trecut doar câteva scăzut note am auzitca doar doua teză se referă la Franco-eră atrocități continuă să bântuie oamenii. Peisajul picturi moderne vedea o imprimantă fotografie aeriană din mlaștină-haine colorate, lămpi de neon, mobilier praf, flamingo țipăt și sătenii la revedere sună destul de atmosferă mistică creată, cei doi protagonist împinge împotriva celuilalt, și cel puțin la fel de interesant ca ancheta. (Lavicska Zsuzsanna).  Misiune: Imposibilă – Secret naționale (Mission: Impossible – Rogue Nation)

Regizor: Christopher Mcquarry, Cinema tutorial: 2015. 6 August. Deja treizeci de minute am ajuns în vârf. Cel mai bun de Brian De Palma citarea operei de la viena scena secvență atât de elegant și de virtuozitate, iar restul, să ia o lovitură de cuțit, ai putea avea Christopher Mcquarry director, apoi locația ar fi “Misiune: Imposibilă”, a cincea parte din această listă.

Dar el n-o dai în bară, iar mai târziu a fost un moment extraordinar, cum ar fi atunci când Rebecca Ferguson jucat de agent secret britanic doar cu privirea lui a împins-o pe Tom Cruise pe motocicleta. Ilsa Faust caracter, filmul e adevărat as în mânecă, o zeita misterios, a cărui fiecare mișcare a mulțumit te uiți la ea, și chiar și Ethan Hunt, de asemenea, face teperjen un pic mai greu. Din acest motiv, merită să aștepte pentru următorul episod. (Varga Ferenc)

Și ce ai făcut în timp ce toată lumea este crescut? – face cel mai talentat regizor francez Mia Hansen-Løve, în esență, fratele lui, care are un DJ de afaceri cu ani de-a face cu zeci de ani implică Eden. Filmul este atât de autentic cronica de cum un trend muzical este cea mai tare clubului de la paris până la satul nunta pe Noroc, pe de altă parte, este un portret intim despre care are un fel de pasiune, care mai devreme sau mai târziu totul și toată lumea este înstrăinat. (Onozó Robert). Liza, the fox zână Director: Degetul Măcelar Charles, Cinema tutorial: 2015. 19 februarie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here