Cum se tratează hipertensiunea arterială și se normalizează tensiunea arterială?

0
1330
Cum se tratează hipertensiunea arterială și se normalizează tensiunea arterială

De-a face cu hipertensiune arterială poate avea un multi-piloni metoda constând din dieta ajustări, medicamente, și, de asemenea, antrenament descopera terapia hipertensiunii arteriale alternative de mai jos hipertensiune Terapie tratament pentru hipertensiune vine în mai multe tipuri, de la modul de viață schimbări de droguri. Descoperă mai multe de la acest rezumat cu privire la exact modul de a reduce tensiunea arterială ridicată medicamente Hipertensiune Arteriala medicul dumneavoastră a mii de diferite hipertensiune medicamente pentru a alege de la aceste medicamente lucra într-o varietate de mijloace pentru scăderea tensiunii arteriale calciu Blocante De Rețea blocante ale canalelor de calciu sunt medicamente folosite pentru scăderea tensiunii arteriale.

Ei lucrează prin reducerea mișcării de calciu în celulele de la inimă și capilare suprafețele de perete, care face lucrurile mai simple pentru inimii de a pompa și, de asemenea, extinde vasele de sange ACE Preventions angiotensina transformarea enzimatică (ACE) măsuri de prevenire sunt hipertensiunea medicamente care lărgesc sau se dilata ta capilară pentru a stimula cantitatea de sânge pompe de inima ta și, de asemenea, reduce tensiunea arterială ridicată blocante ale Receptorilor angiotensinei II (Bra) blocante ale receptorilor angiotensinei au exact aceleași rezultate ca ACE preventions, unul mai mult un fel de hipertensiune arterială de droguri, încă loc de muncă de către un alt dispozitiv diuretic comprimate Pentru Eliminarea Apeidiuretice.

Frecvent numit pastile de apă,

Frecvent numit pastile de apă,A ajuta organismul dumneavoastră de a face departe cu inutile de apă și sare prin urină eliminarea excesului de sare și, de asemenea, lichid sida reduce tensiunea arterială ridicată și, de asemenea, pot face mai puțin complicat pentru inimii de a pompa beta-blocante sunt substanțe de abuz de a face cu hipertensiune arteriala. Ei împiedică rezultatele înțelegerea sistemului nervos asupra inimii alternativ Treatmens pentru Hipertensiune există o mulțime de tipuri de produse complementare, precum și tratamente alternative considerat a fi eficiente pentru a face cu hipertensiune arteriala.

Obține realitățile pe alegerile tale omega-3 Suplimente De Ulei De Pește pește dietetice precum și suplimente de ulei de pește au avantaje pentru sănătos și echilibrat oameni și, de asemenea, persoanele cu hipertensiune arteriala, precum boli de inima la fel hipertensiune Arterială și Fumatul persoanele care fumeaza sunt mai susceptibile de a dezvolta probleme, cum ar fi hipertensiune arterială și boli de inima. Afla mai multe și de a obține sugestii cu privire la renunțarea precum și evitarea regresii hipertensiune arteriala si, de asemenea, de Stres și de anxietate stânga unmanaged, stresul poate duce la emoțional, psihologic, precum și, de asemenea, probleme fizice, constând bolii coronariene și, de asemenea, hipertensiune arterială.

Obține idei cu privire la semnele de avertizare de nesigur tensiune și, de asemenea, de a afla exact cum să-l diminueze, îmbunătățind în același timp o așteptare pozitivă hipertensiune Arterială Medicina Standarde ce Trebuie să știți dacă medicul dumneavoastră v-a recomandat medicamente pentru scăderea tensiunii arteriale, chiar de aici sunt douăsprezece puncte pentru a păstra în minte cu privire la metoda de terapie. Follow-up Grijă De hipertensiune Arterială una dintre cele mai element vital în tratarea hipertensiunii arteriale este de îngrijire follow-up.

Aici sunt de șase sugestii pentru a păstra în minte cu privire

Aici sunt de șase sugestii pentru a păstra în minte cu privireLa îngrijirea follow-u Înaltă De Monitorizare A Presiunii Arteriale: La Domiciliu Hipertensiune Arterială Supraveghere verificarea propriul hipertensiune arterială este un mod excelent de a păstra pe partea de sus a tensiunii arteriale. Obține sugestii cu privire la cum să se pregătească, și pas-cu-pas instrucțiuni pentru a lua propriile lecturi tensiunii arteriale. Regulat o lectura a tensiunii arteriale este mult mai mică de 120/80 mm Hg. Când aveți hipertensiune arterială, de asemenea, numit hipertensiune arterială, analiza ta este în mod constant într-o mai mare matrice tratamentul hta include în mod normal o combinație de medicamente și, de asemenea, modul de viață modificări pentru a vă ajuta să gestionați situația și pentru a preveni sau amâna relevante problemă de sănătate.

Scopul este de a obține tensiunii arteriale sub matrice dacă normale este mai mică de 120/80 mm Hg, ceea ce e mare? Când sistolice tensiunii arteriale-lider număr-este între 120 și, de asemenea, 129, și, de asemenea, diastolice tensiunii arteriale– numărul redus-este mult mai puțin decât 80, acest lucru este considerat crescute ale tensiunii arteriale valori crescute ale tensiunii arteriale nu neapărat crește pericolul de boli cardiovasculare sau accident vascular cerebral.

Dar fără accent, cu siguranță va frecvent de progres a tensiunii arteriale-care cu siguranță nu crește amenințarea ta. Hipertensiune arterială (sau tensiunea arterială mare) există o dată sistolice de stres este de 130 sau mai mare, sau presiunea diastolică este de 80 sau mai mare. Un mod sănătos și echilibrat de viață este prima linie de protecție împotriva hipertensiunii arteriale. Comportamente care ajuta reglarea tensiunii arteriale constau din:.

 • mananca o dieta sanatoasa.
 • rămase literalmente energic.
 • menținerea o greutate sanatoasa.
 • ședere clar de consumul excesiv de alcool.
 • oprirea fumatului și evitarea fumatului pasiv.
 • gestionarea stresului.
 • consuma mai putina sare.
 • limitarea cofeina.
 • ține un ochi asupra tensiunii arteriale în casa ta.
 • obținerea de asistență de la prieteni și familie.
 • Hipertensiune medicamente.

Unele persoane găsesc că modul de viață ajustări singur este suficient pentru a controla tensiunea arteriala. Încă o mulțime de a lua, de asemenea, medicamente pentru a trata problema lor. Există diferite tipuri de presiune arterială droguri cu diferite moduri de acțiune dacă un medicament nu scăderea tensiunii arteriale, o suplimentare ar putea face treaba. Pentru unele persoane, o combinație de 2 sau mai multe medicamente ar putea fi necesar pentru a menține tensiunea arterială controlată tensiunii arteriale medicamente pot fi împărțite în categoriile enumerate aici, bazat pe modul în care acestea funcționează.

Medicamente în fiecare secțiune sunt doar un gust de ceea ce este disponibil diuretice, de multe ori numit pastile de apă, ajuta rinichii de a face departe cu excesul de apă și sare (sare). Acest lucru reduce cantitatea de sânge de care are nevoie pentru a trece prin capilare. Prin urmare, tensiunea arterială scade există 3 semnificativ felul de diuretice specificate de doar modul în care acestea funcționează. Ele constau din:.

 • diuretice tiazidice (hlortalidona, Microzide, Diuril).
 • diuretice care economisesc potasiu (amilorid, Aldactone, Dyrenium).
 • diuretice de ansă (bumetanid, furosemid).
 • se amestecă diuretice, care includ mai mult de o gama făcut uz de cu fiecare alte.

Diuretice în tiazidice echipa de obicei,

Diuretice în tiazidice echipa de obicei,Au mai puține efecte adverse decât altele, în special atunci când luate în doze reduse frecvent utilizate în tratarea precoce a hipertensiunii arteriale beta-blocante ajutorul inimii de a învinge cu mult mai puțin rata și forța. Inima pompează mai puțin sângelui prin capilare cu fiecare bătaie, atât de mare a tensiunii arteriale scade. Există o mulțime de medicamente din această categorie, inclusiv:.

 • atenolol (Tenorim).
 • propranolol (Inderal).
 • metoprolol tartrat (Lopressor).
 • metoprolol succinat (Toprol XL).
 • carvedilol (Coreg).
 • Alfa-beta-blocante.

Alfa-blocante beta-adrenergice au un rezultat consolidat. Sunt o subclasă de beta-blocante care blocheaza legarea catecolaminelor agenți hormonali atât de alfa și beta receptorilor. Ele pot reduce senzație de constricție a vaselor de sânge ca de alfa-1-blocante, precum și de a reduce rata și, de asemenea, o presiune a inimii, cum ar fi beta-blocante carvedilol (Coreg) precum și labetalol clorhidrat (Normodyne) prevalează alfa-beta-blocante enzimei de conversie a angiotensinei (ACE) măsuri de prevenire inhibitori ai ECA ajuta organismul de a genera mai puțin de un hormon numit angiotensină II, care creează capilar subțire. Aceste medicamente reduce presiunea arteriala ajutând vasele de sânge și lărgească și mai mult sânge prin. Unele ACE măsuri de prevenire constau în:.

 • benazepril clorhidrat (Lotensin).
 • captopril (Capoten).
 • enalapril maleat (Vasotec).
 • fosinopril de sodiu (Monopril).
 • lisinopril (Prinivil, Zestril).
 • Blocante ale receptorilor angiotensinei II (Bra).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here